Nieuws
18631
page-template-default,page,page-id-18631,bridge-core-2.8.4,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

NIEUWSOVERZICHT

Festo_MS-Basic

NIEUW: MS-BASIC LUCHTVERZORGING VAN FESTO

9 september 2022

De MS-Basic, in een polymeer behuizing, biedt u aantrekkelijk geprijsde basiscomponenten gericht op de belangrijkste technische functies van persluchtbereiding. Denk hierbij aan drukregeling, filterregeling en handmatige of zelfs elektrische inschakeling.

SKF-lagerrevisie

LEVENSDUUR VAN LAGERS VERLENGEN MET REVISIE

11 augustus 2022

Als grote lagerfabrikant produceert en levert SKF niet alleen lagers, maar het bedrijf is ook specialist in het reviseren en upgraden van bestaande lagers en aanverwante industriële componenten.

220705-Nederman

Ga voor schone lucht op de werkvloer met Nederman

5 juli 2022

Schone lucht op de werkvloer is een must. Iedereen zal beamen dat dit belangrijk is, echter wijst de praktijk helaas nog geregeld anders uit. Bij de meeste kantoren is het prima geregeld en gelukkig ook bij steeds meer werkplaatsen en productielocaties.

Facom-JET

De unieke kwaliteit van Facom

8 juni 2022

Dit keer willen we graag Facom uitlichten, omdat het een unieke positie inneemt in de markt, de afwerking van een zeer hoog niveau is, het één van de meest innovatieve gereedschap merken is en het een ongekend uitgebreide garantiepolitiek heeft.

Cover-PN-06

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #06

10 mei 2022

De IP Partner Nieuws voorjaar/zomer 2022 is nu beschikbaar! IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

IPD_IPZ_samen_400

IP Duursma en IP Zanten samen verder

28 maart 2022

De Coöperatie IndustriePartner U.A. brengt u hierbij graag op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen onze organisatie. Twee van onze leden, IP Duursma en IP Zanten, gaan voortaan samen verder als één organisatie.

FESTO_VFOE

FESTO VFOE SMOORVENTIEL MET TERUGSLAGKLEP

02 maart 2022

FESTO lanceert met de VFOE een serie smoorventielen met terugslagklep voor directe montage op de aandrijving. Door het ultra-compacte en kostenefficiënte ontwerp is het de nieuwe standaard én met meer opties dan de traditionele smoorventielen.

e-protwist

FACOM E-PROTWIST POWER ASSIST SCHROEVENDRAAIER

04 februari 2022

FACOM introduceert een nieuwe generatie schroevendraaiers met de E-PROTWIST®, een 4 Volt handgreep die de productiviteit aanzienlijk verbetert terwijl de ergonomie en het comfort van de PROTWIST® serie behouden blijft.

SKF onderhoud

Basis conditie bewaking van lagers

28 januari 2022

Voor een lange gebruiksduur van de lagers is het belangrijk om tijdens bedrijf de conditie van machines en lagers te bepalen. Met een goed programma voor voorspellend onderhoud is uw onderhoudspersoneel niet meer steeds brandjes aan het blussen. Stilstand van de machines en de totale onderhoudskosten nemen daardoor af.

211206-Nieuws

Effectief smeerbeheer in slechts enkele stappen

6 december 2021

Hoe groot of klein een productiefaciliteit ook is, in elke industrie is smering van groot belang voor de prestaties van het machinepark. Wanneer vaak meer dan 40% van de onderhoudskosten verband houdt met een slechte smering, dan is een goed functionerend systeem van smeerbeheer van cruciaal belang.

Cover-PN-05

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #05

3 november 2021

De IP Partner Nieuws najaar/winter 2021 is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Wout_lager

IP Op den Velde viert honderdjarig bestaan met predicaat hofleverancier.

20 oktober 2021

IP Op den Velde vierde deze zomer als derde lid binnen IP IndustriePartner haar honderdjarige bestaan. Eerder gingen IP Duursma (1896) en IP Sanders (1908), IP Op den Velde al voor en ook IP Zanten en IP Partool hebben reeds een rijke geschiedenis als zelfstandige bedrijven. Het geeft des te meer aan dat de IP groep een zeer vaste waarde is binnen de industrie in de Benelux.

210702-Fabory [thumbnail]

IP INDUSTRIEPARTNER NEEMT FUNCTIE FABORY CENTRE HAAGLANDEN OVER

15 juni 2021

Veranderende bestelbehoeftes en marktomstandigheden heeft Fabory doen besluiten om de activiteiten vanuit het Fabory Centre Haaglanden in Nootdorp vanaf 1 juni 2021 te stoppen. Op basis van het partnership heeft IP Sanders, als lid van de coöperatie IP IndustriePartner, zowel de voorraad als de functie van Fabory Centre Haaglanden overgenomen.

Festo_CMMT

Nieuw: FESTO CMMT SERVODRIVES

17 mei 2021

De nieuwe Festo servo-aandrijvingen CMMT-AS en CMMT-ST maken dynamische bewegingen en precieze positionering mogelijk. Maar wist u dat deze drives nog meer voordelen bieden? Dankzij de merkonafhankelijke connectiviteit met de PLC, motor en mechanica integreert u ze simpel in uw automatiseringstoepassingen.

Cover-PN-04

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #04

12 april 2021

De IP Partner Nieuws voorjaar 2021 is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Loctite_HY4070_tumbnail

Hoe sterk zijn de universele structurele lijmen van LOCTITE?

27 januari 2021

De universele structurele lijmen van LOCTITE zijn ontwikkeld voor sterke en duurzame verlijmingen. Voor een snelle hechting. Op vrijwel elk oppervlak. Het zijn mogelijk de enige structurele lijmen die u ooit nodig zult hebben. Ze bieden uitstekende prestaties in alle soorten werkomstandigheden en kunnen al uw uitdagingen op het gebied van ontwerp, montage en reparatie aan.

Webinar_slangen-koppelingen2

IP INDUSTRIEPARTNER / FESTO
WEBINAR OVER SLANGEN EN KOPPELINGEN

9 november 2020

Hoe bepaalt u het juiste type luchtslang en koppeling voor uw specifieke toepassing?

Festo heeft een uitgebreid assortiment luchtslangen en koppelingen. Tijdens de webinar op 17 november a.s. neemt IP IndustriePartner u samen met Festo mee in de wereld van deze luchtslangen en koppelingen.

Catalogus-21

IP INDUSTRIE CATALOGUS 2021-2022

3 november 2020

IP IndustriePartner brengt een compleet nieuwe versie van de Industrie Catalogus uit en wederom met een nog uitgebreider pakket producten. Ondanks de digitalisering in de markt vindt de Industrie Catalogus nog steeds gretig aftrek en dat is niet voor niets, het is een superhandig en snel naslagwerk!

SKF-Bearing-Assist_small

SKF BEARING ASSIST APP

17 juli 2020

Wist u dat ongeveer 18% van alle vroegtijdige lageruitval te maken heeft met onjuiste montagemethoden? Een juiste montage beïnvloedt zowel de prestaties als de betrouwbaarheid van uw machine. De SKF Bearing Assist app biedt hulp voor een juiste lagermontage. De app begeleidt u met visuele montage-instructies stap voor stap door het hele montageproces.

Cover-IPPN-03-[thumbnail]

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #03

19 juni 2020

De nieuwste IP Partner Nieuws is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Cover-IPPN-02-[thumbnail]

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #02

2 april 2019

De nieuwste IP Partner Nieuws is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Popup_pn_v18

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #01

15 maart 2018

IP Partner Nieuws is een nieuw magazine van IP IndustriePartner, welke circa 2 keer per jaar uitkomt. Het is de opvolger van de IndustrieSpecial, een actiekrant waarmee wij u interessante productacties aanboden. Met IP Partner Nieuws gaan we een stapje verder…

IP-Partool

IP GROEP MET PARTOOL DOOR DE 100 MILJOEN

20 februari 2018

Met de toetreding van de Belgische Partool Groep tot de IndustriePartner Groep (IP) heeft de laatste het jaar 2017 afgesloten met een recordomzet van meer dan 100 miljoen Euro. Het bereiken van deze mijlpaal onderstreept het belang en de ambitie van de IP Groep als toeleverancier voor de industrie.