Nieuws
18631
page-template-default,page,page-id-18631,bridge-core-2.8.4,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

NIEUWSOVERZICHT

210702-Fabory [thumbnail]

IP INDUSTRIEPARTNER NEEMT FUNCTIE FABORY CENTRE HAAGLANDEN OVER

15 juni 2021

Veranderende bestelbehoeftes en marktomstandigheden heeft Fabory doen besluiten om de activiteiten vanuit het Fabory Centre Haaglanden in Nootdorp vanaf 1 juni 2021 te stoppen. Op basis van het partnership heeft IP Sanders, als lid van de coöperatie IP IndustriePartner, zowel de voorraad als de functie van Fabory Centre Haaglanden overgenomen.

Festo_CMMT

Nieuw: FESTO CMMT SERVODRIVES

17 mei 2021

De nieuwe Festo servo-aandrijvingen CMMT-AS en CMMT-ST maken dynamische bewegingen en precieze positionering mogelijk. Maar wist u dat deze drives nog meer voordelen bieden? Dankzij de merkonafhankelijke connectiviteit met de PLC, motor en mechanica integreert u ze simpel in uw automatiseringstoepassingen.

Cover-PN-04

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #04

12 april 2021

De IP Partner Nieuws voorjaar 2021 is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Loctite_HY4070_tumbnail

Hoe sterk zijn de universele structurele lijmen van LOCTITE?

27 januari 2021

De universele structurele lijmen van LOCTITE zijn ontwikkeld voor sterke en duurzame verlijmingen. Voor een snelle hechting. Op vrijwel elk oppervlak. Het zijn mogelijk de enige structurele lijmen die u ooit nodig zult hebben. Ze bieden uitstekende prestaties in alle soorten werkomstandigheden en kunnen al uw uitdagingen op het gebied van ontwerp, montage en reparatie aan.

Webinar_slangen-koppelingen2

IP INDUSTRIEPARTNER / FESTO
WEBINAR OVER SLANGEN EN KOPPELINGEN

9 november 2020

Hoe bepaalt u het juiste type luchtslang en koppeling voor uw specifieke toepassing?

Festo heeft een uitgebreid assortiment luchtslangen en koppelingen. Tijdens de webinar op 17 november a.s. neemt IP IndustriePartner u samen met Festo mee in de wereld van deze luchtslangen en koppelingen.

Catalogus-21

IP INDUSTRIE CATALOGUS 2021-2022

3 november 2020

IP IndustriePartner brengt een compleet nieuwe versie van de Industrie Catalogus uit en wederom met een nog uitgebreider pakket producten. Ondanks de digitalisering in de markt vindt de Industrie Catalogus nog steeds gretig aftrek en dat is niet voor niets, het is een superhandig en snel naslagwerk!

SKF-Bearing-Assist_small

SKF BEARING ASSIST APP

17 juli 2020

Wist u dat ongeveer 18% van alle vroegtijdige lageruitval te maken heeft met onjuiste montagemethoden? Een juiste montage beïnvloedt zowel de prestaties als de betrouwbaarheid van uw machine. De SKF Bearing Assist app biedt hulp voor een juiste lagermontage. De app begeleidt u met visuele montage-instructies stap voor stap door het hele montageproces.

Cover-IPPN-03-[thumbnail]

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #03

19 juni 2020

De nieuwste IP Partner Nieuws is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Cover-IPPN-02-[thumbnail]

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #02

2 april 2019

De nieuwste IP Partner Nieuws is nu beschikbaar!
IP Partner Nieuws is het informatiemagazine van IP IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

Popup_pn_v18

IP PARTNER NIEUWS MAGAZINE #01

15 maart 2018

IP Partner Nieuws is een nieuw magazine van IP IndustriePartner, welke circa 2 keer per jaar uitkomt. Het is de opvolger van de IndustrieSpecial, een actiekrant waarmee wij u interessante productacties aanboden. Met IP Partner Nieuws gaan we een stapje verder…

IP-Partool

IP GROEP MET PARTOOL DOOR DE 100 MILJOEN

20 februari 2018

Met de toetreding van de Belgische Partool Groep tot de IndustriePartner Groep (IP) heeft de laatste het jaar 2017 afgesloten met een recordomzet van meer dan 100 miljoen Euro. Het bereiken van deze mijlpaal onderstreept het belang en de ambitie van de IP Groep als toeleverancier voor de industrie.