Over IndustriePartner
18711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18711,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Over IP IndustriePartner

In 2014 werd de Coöperatie IndustriePartner U.A. (IP IndustriePartner) opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door drie lokale MRO leveranciers: Duursma (Noord-, Oost- en Midden Nederland), Op den Velde (Noord Holland) en Zanten (Noord-Brabant). Inmiddels hebben Bernard Sanders (Zuid Holland),  Partool in België (Vlaanderen) en Parduyns in België (Wallonië) zich ook aangesloten bij IP IndustriePartner. Sindsdien is het hard gegaan en nu behoort IP IndustriePartner tot de drie grootste MRO leveranciers van de Benelux.

Betrouwbare partner met een zeer lange en gedegen geschiedenis

De leden van IP IndustriePartner hebben allen een zeer lange en betrouwbare geschiedenis, waarbij de eerste schreden zelfs teruggaan naar 1896. IP IndustriePartner is dan ook beslist geen eendagsvlieg, maar een gedegen partner voor een jarenlange stabiele relatie met u als klant.

De stabiliteit wordt verder versterkt doordat de leden allemaal familiebedrijven zijn en grotendeels met eigen kapitaal en vermogen werken. Hierdoor kunnen wij in -tegenstelling tot beursgenoteerde ondernemingen- zeer ruime voorraden aanhouden op al onze vestigingen en dus veelal direct uit voorraad leveren.

Door de zeer intensieve samenwerking van de leden op alle mogelijke vlakken, zoals management, inkoop, verkoop, marketing, automatisering, nationale- en internationale betrekkingen en productinnovatie, kan er feitelijk over één onderneming worden gesproken.

Assortiment

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT

IP IndustriePartner biedt een zeer uitgebreid assortiment aan technische producten en diensten voor de industrie.

Kennis

HET DELEN VAN KENNIS

De kennis wordt gedeeld voor een betere en efficiëntere dienstverlening. Dit betreft alle mogelijke vlakken.

Inkoopvolume

BUNDELING VAN INKOOPVOLUMES

Op het gebied van MRO is de coöperatie een topspeler op de Nederlandse markt.

Logistiek

EFFICIËNTE LOGISTIEK

Met een eigen bezorgdienst en actuele voorraad op alle vestigingen biedt IP IndustriePartner razendsnel en efficiënt de gewenste service

Landelijkedekking

30 VESTIGINGEN

Met 30 vestigingen, waarvan 25 in Nederland en 5 in België, is een zeer ruime dekking aanwezig.

Marketing

GEZAMENLIJKE MARKETING

Door samen te werken is het mogelijk om onze klanten sneller en uitgebreider te informeren over noviteiten en oplossingen.