Een terugblik op de succesvolle IP Golfdag 2024
Ontdek het laatste nieuws van IndustriePartner in het PartnerNieuws magazine | Online lezen via ons interactieve magazine
21417
post-template-default,single,single-post,postid-21417,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

NIEUWS

Een terugblik op de succesvolle IP Golfdag 2024

IP IndustriePartner heeft voor de tweede keer een golfdag georganiseerd voor klanten, leveranciers en overige relaties. Het evenement -de IP Golfdag- werd gehouden op 23 mei jl. bij Golfclub De Scherpenberg in Lieren, vlakbij Apeldoorn.

Klanten en leveranciers van de leden van IP IndustriePartner, bestaande uit IP Duursma, IP op den Velde, IP Sanders, IP Partool en IP Parduyns, hebben genoten van een stralende dag in Lieren. Het was een groot succes waarbij we onze relaties konden versterken en samen konden bouwen aan een sterke toekomst. Bedankt aan iedereen die erbij was en bijdroeg aan deze geslaagde dag!

De IP Golfdag 2024 werd mede mogelijk gemaakt door: Festo, Milwaukee, 3M, SKF, WEG, Loctite, Tsubaki, Nilfisk, Fristads, REMA, Nidec Control Techniques en Twente Golf, waarvan een aantal ook aanwezig waren met enkele producten en noviteiten.

Bekijk de foto’s van de IP Golfdag 2024

Klik op de foto voor een vergroting in kleur.