Onze klanten
16689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16689,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Onze klanten: leverancier voor diverse industrieën

IP IndustriePartner richt zich volledig op industriële productiebedrijven en daaraan direct verbonden bedrijven, zoals de machinebouw en onderhoudsbedrijven. Door deze focus weten wij exact in te spelen op de wensen van onze afnemers en bieden wij meerwaarde in diverse aanvullende maatwerkdiensten. IP IndustriePartner levert dan ook niet uitsluitend een enorme hoeveelheid aan producten voor de Nederlandse en Belgische industrie, maar biedt ook mogelijkheden in automatiseringskoppelingen, zodat bestellingen sneller en efficiënter verwerkt kunnen worden.

Daarnaast hebben wij mogelijkheden voor projectleveringen, kunnen we indien gewenst just-in-time leveringen verzorgen, beschikken we over een 24/7 service en verzorgen we magazijnbeheer bij de klant op locatie. IP IndustriePartner is dan ook nauw verweven met de Nederlandse industrie en voert haar taak als industrieel partner al ruim honderd jaar met succes uit!

Voedsel- & drank industrie

Pharma & medische sector

Machine & apparatenbouw

Papierindustrie

Onderhoudsbedrijven

Maritime sector

Energie sector

Land & tuinbouw

Chemie & Petrochemie

Automotive & transport