Veiligheid
18975
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18975,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Veiligheid, ergonomie en hygiëne

IP IndustriePartner biedt u een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen om op alle mogelijke terreinen in uw veiligheidsbehoefte te voorzien. Aanvullend hebben wij uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot ergonomische en persoonlijke hygiëne producten. Het complete assortiment leveren wij van bekende A-merken, aangevuld met eigen huismerken.

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact in te spelen op uw wensen met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne in de verschillende werkomgevingen. Deze productgroep behoort tot één van onze kernactiviteiten. U kunt dan ook vertrouwen op onze kennis, voorraden en leversnelheid. Daarnaast zorgt de nauwe samenwerking met onze partnerleveranciers voor een extra toegevoegde waarde.

Voorraadbeheer

Van veel hardlopende producten worden ruime voorraden aangehouden, zodat wij snel kunnen leveren, maar dat geldt uiteraard niet voor alle producten. Stel u heeft als klant gekozen voor enkele specifieke merken, producten en oplossingen die binnen uw organisatie het beste resultaat geven. Dit kunnen misschien ook minder gangbare PBM producten zijn. Producten die bij de meeste groothandelaren niet standaard voorradig zijn. U kunt er dan voor kiezen om van deze producten zelf ruime voorraden aan te houden, zodat u niet misgrijpt, maar ook kunt u ervoor kiezen dat IP IndustriePartner deze producten voor u op voorraad houdt. Hierbij kan er snel op vraag geleverd worden onder vooraf afgesproken condities met betrekking tot prijzen, levergaranties, enzovoort. Altijd just-in-time dus!

Maatwerk

Naast standaard producten is er ook veel vraag naar maatwerk producten. Denk hierbij aan afwijkende maten van bijvoorbeeld werkschoenen of orthopedische inlegzolen, maar ook natuurlijk werkkleding voorzien van uw eigen bedrijfslogo’s en/of andere uitingen. Zo kunnen wij voetmetingen organiseren waarbij alle maten van uw medewerkers worden vastgelegd en verzorgen wij uw logo’s op de kleding, zowel geborduurd als gedrukt. Tot slot kunnen wij samen met de fabrikant afwijkende producten en maten leveren van PBM producten.

Veiligheid, ergonomie en hygiëne

Leveringsoverzicht

Icon_arm-en-handbeveiliging

Arm- en handbescherming

Icon_bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Icon_gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Icon_ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming

Icon_been-en-voetbescherming

Been- en voetbescherming

Icon_hoofdbescherming

Hoofdbescherming

Icon_oog-en-gelaatsbescherming

Oog- en gelaatsbescherming

Icon_valbescherming

Valbeveiliging

Icon_hygiene-en-pers-verzorging

Hygiëne en persoonlijke verzorging

Icon_EHBO

EHBO

Safety Scan

IP IndustriePartner weet en begrijpt dat het gebruik van PBM’s vragen bij u oproept. “Doen we het nog wel goed?”, “Hoe zit het met het onderhoud van onze PBM’s?”, “Worden mijn werknemers middels het gebruik van de huidige PBM’s nog wel voldoende beschermd tegen de gezondheids- en veiligheidsrisico’s?” De PBM Safety Scan biedt uitkomst. De Safety Scan is ontwikkeld door Majestic, één van onze grotere toeleveranciers. Op basis van een viertal stappen zorgen we er – in nauwe samenwerking met Majestic en U – voor dat de mensen op de werkvloer continu werken met professionele en hedendaagse PBM’s, die altijd voldoen aan de hoogst gestelde eisen. Hiermee worden risico’s tot het oplopen van lichamelijk letsel weggenomen of tot een minimum beperkt.

U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag doen voor een Safety Scan in uw bedrijf. Klik op onderstaande button en vraag de Safety Scan direct aan.