Spirax Sarco
19224
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19224,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Spirax Sarco – experts in stoom

Stoom is een belangrijke energiedrager voor veel industrieën. Hoewel de basisprincipes van stoomtechniek over het algemeen hetzelfde zijn, heeft elke industrie zijn eigen vereisten. De industriespecialisten van Spirax Sarco begrijpen uw specifieke behoeften. Waar nodig zetten ze hun diepgaande industriekennis via de beste praktijkvoorbeelden in. Op deze manier bent u verzekerd van een oplossing volledig aangepast aan uw wensen.

In voeding- en drankenindustrie is bijvoorbeeld de hygiënische kwaliteit van stoom van cruciaal belang, vooral waar het in contact komt met het product. Veel farmaceutische processen hebben dan weer strikte kwaliteitsvereisten voor stoom of vereisen zuivere of zelfs pure stoom. Dankzij het inzicht van onze specialisten weet u zeker dat uw stoomsysteem voldoet aan alle richtlijnen en wetgevingen, en dat u de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid bereikt.

De nummer één voor stoomoplossingen

De vooraanstaande oplossingen van Spirax Sarco zijn gebaseerd op het grote productenpakket dat voorziet in vrijwel elk aspect van een stoom- en condensaatsysteem. Dankzij het uitgebreide gamma heeft Spirax Sarco altijd de juiste apparatuur voor uw behoeften. Sterker nog, u krijgt producten die niet alleen uitermate innovatief zijn, maar ze werken ook naadloos met elkaar samen om volledig te voldoen aan uw vereisten met de laagst mogelijke bedrijfskosten.

 

Deze toewijding om betekent ook dat Spirax Sarco u met zekerheid de beste garanties in de industrie biedt. U krijgt een stoominstallatie met de grootste efficiëntie en productiviteit, ondersteund door onmiddellijk beschikbare reservedelen en eerlijke service.

Diensten

Ongetwijfeld komt het moment dat u buiten uw organisatie op zoek gaat naar de juiste mensen en de specifieke kennis om een nieuwe stoominstallatie te bouwen, uw bestaande systeem aan te passen of gewoon om uw systeem in topvorm te houden. Haal uw voordeel uit de deskundige vaardigheden en uitgebreide middelen van Spirax Sarco. Met audits van stoomsystemen die zich bijvoorbeeld richten op uw belangrijkste bedrijfsbehoeften, ongeacht of dit nu energiebesparing, milieuvriendelijkheid, veiligheid of wettelijke conformiteit is.

 

Van een eenvoudige controle van de condenspotten tot begeleiding bij de bouw van een volledig nieuwe installatie. Alles is mogelijk!

Toepassingsoverzicht

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Productenoverzicht

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Spirax Sarco Steam Tools App

Met de Spirax Sarco Steam Tools App heeft u een snelle toegang tot o.a. stoomtabellen en tools voor het berekenen van leidingdiameters. De app is beschikbaar voor Android en iOS.