De SKF bearing assist app biedt hulp voor een juiste lagermontage
20373
post-template-default,single,single-post,postid-20373,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

NIEUWS

De SKF bearing assist app biedt hulp voor een juiste lagermontage

Wist u dat ongeveer 18% van alle vroegtijdige lageruitval te maken heeft met onjuiste montagemethoden? Een juiste montage beïnvloedt zowel de prestaties als de betrouwbaarheid van uw machine. De SKF Bearing Assist app biedt hulp voor een juiste lagermontage. De app begeleidt u met visuele montage-instructies stap voor stap door het hele montageproces. U kunt de checklist aanvinken om er zeker van te zijn dat u geen stappen overslaat die u later opnieuw moet doen.

De SKF Bearing Assist app helpt u niet alleen met het montageproces, maar stelt u ook in staat om het juiste lager te selecteren en uw meest recente lageruitwisselingen bij te houden. Bovendien kunt u de app gebruiken om samen met uw collega’s ervaringen en kennis uit te wisselen. U kunt zelfs montage-aantekeningen en foto’s met uw team delen! En met de rapport functie zet u de montage informatie in een handomdraai om in een PDF-rapport.

Met de nieuwe SKF Bearing Assist App kunt u:

  • tijd en moeite besparen bij het monteren van lagers.
  • uw montagevaardigheden vergroten.
  • de samenwerking en kennisniveau binnen uw onderhoudsafdeling verbeteren.
  • de onderhoudsplanning en bedrijfszekerheid verbeteren.
  • met filters voor afmetingen en lagertype het juiste lager vinden.
Google_Play_Store_logo_small
Apple-App-Store_logo_small