SKF introduceert nieuwe TKST 21 Stethoscoop
21289
post-template-default,single,single-post,postid-21289,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

NIEUWS

Nieuwe generatie 3M Cubitron schuur- en slijpmaterialen

Al meer dan 40 jaar hebben 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen altijd maximale productiviteit opgeleverd, maar nu zijn de beste nog beter geworden! Maak kennis met 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen – de nieuwste generatie 3M producten.

De nieuwe productlijn maakt gebruik van baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van nauwkeurig gevormde korrels om 3 keer zoveel levensduur en snijsnelheid te leveren als ooit tevoren. Ontdek het verschil van 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen en ervaar verbeteringen op elk gebied in uw werkplaats door de productiviteit, veiligheid van de werknemers en duurzaamheid.

Gaat tot 3 keer langer mee

Als antwoord op de eisen van de industrie voor een betere productproductiviteit, veiligheid van werknemers en duurzaamheid, heeft 3M schuurwieltechnologieën ontwikkeld die ervoor zorgen dat draagbare gebonden wielen nog sneller werken en nog langer meegaan dan de huidige best presterende in het assortiment. De prestaties zijn zo goed in vergelijking met de bestaande 3M™ Cubitron™ II Performance schuurmaterialen dat 3M een nieuwe generatie producten heeft ontwikkeld, de 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen.

3M™ Cubitron™ II draagbare gebonden wielen zijn geüpgraded

Om de eenvoud en waarde voor gebruikers te maximaliseren, wordt het huidige assortiment 3M™ Cubitron™ II draagbare gebonden wielen stopgezet en vervangen door 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuur- en slijpmaterialen. Klanten profiteren van een ruimere productkeuze, betere prestaties en geoptimaliseerde duurzaamheid zonder wijziging van de catalogusprijs.

Van 3M™ Cubitron™ II naar 3M™ Cubitron™ 3

Dit was het eerste assortiment snij- en slijpproducten dat in 2012 op de markt werd gebracht en dat gebruikmaakte van de nauwkeurig gevormde driehoekige schuurkorrels van 3M. Dit assortiment wordt nu vervangen door het nieuwste en beste aanbod

3M™ Cubitron™ 3 afbraamschijven

De 3M™ Cubitron™ 3 slijpschijf met verlaagd asgat is een uitzonderlijk snel snijdende, stijfgebonden schijf met een lange levensduur voor het verwijderen van dikke lasnaden en voor andere zware slijptoepassingen. Deze schijf heeft een verlaagd centrum om onder elke hoek te kunnen slijpen en werkt goed op bijna alle materialen, maar is speciaal ontwikkeld voor gebruik op roestvast staal, koolstofstaal en legeringen uit de ruimtevaart.

De vernieuwde 3M Precision Shaped Grain met schone, scherpe punten zorgen voor schuurmateriaal dat sneller schuurt, minder warm wordt en veel langer meegaat dan conventionele schuurmaterialen.

De 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen zijn gemaakt voor professionals die meer uit hun gereedschap willen halen – ervaar de volgende generatie schuurprestaties door te kiezen voor de 3M Cubitron slijpschijf met verlaagd asgat.

3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijven

De 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf maakt loodrechte sneden met de buitenrand van de schijf, waardoor deze uitermate geschikt is voor het doorsnijden van metaal, waaronder plaatwerk voor carrosserieën of schepen, roestvaststalen buizen, uitlaatpijpen, klemmen, verroeste bevestigingen.

Daarnaast bevat de 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf de vernieuwde 3M Precision Shaped Grain, met gepatenteerde doorbraken in moleculaire verbindingstechnologie om scherpe, hoekige structuren te maken die continu afbreken om scherpe punten te vormen. Deze schone, scherpe punten zorgen voor schuurmateriaal dat sneller schuurt, minder warm wordt en veel langer meegaat dan conventionele schuurmaterialen.

De 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen zijn gemaakt voor professionals die meer uit hun gereedschap willen halen – ervaar de volgende generatie schuurprestaties door te kiezen voor de 3M™ Cubitron™ 3 doorslijpschijf.

3M™ Cubitron™ 3 Cut & Grind schijven

De 3M™ Cubitron™ 3 Cut & Grind-schijf is een veelzijdige oplossing die als slijpschijf en als doorslijpschijf kan worden gebruikt – waardoor deze ideaal is voor snijden, slijpen, maken van groeven en meer. Dit maakt meerdere schuurgereedschappen overbodig en kan zorgen voor een hogere productie.

In tegenstelling tot andere schuurproducten die zijn ontworpen voor slechts één doel, kan deze schijf voor meerdere doeleinden worden gebruikt, deels dankzij een plat, versterkt binnenoppervlak dat objecten kan vormen of slijpen en een dunne buitenrand waarmee loodrechte sneden en groeven kunnen worden gemaakt.

3M™ Cubitron™ 3 Performance schuur- en slijpmaterialen zijn nu beschikbaar bij IP IndustriePartner.
De nieuwe producten zullen uiteindelijk de 3M™ Cubitron™ II producten gaan vervangen.