Nieuw: MS-Basic luchtverzorging van Festo
20670
post-template-default,single,single-post,postid-20670,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

NIEUWS

Nieuw: MS-Basic luchtverzorging van Festo

De MS-Basic, in een polymeer behuizing, biedt u aantrekkelijk geprijsde basiscomponenten gericht op de belangrijkste technische functies van persluchtbereiding. Denk hierbij aan drukregeling, filterregeling en handmatige of zelfs elektrische inschakeling. Een ander groot voordeel is dat je de MS-Basic volledig kunt uitwisselen met de bekende MS-serie. Zo maakt u de best mogelijke mix van voordelige basisfuncties van de MS-Basic en alle high-end functies van de MS-serie. Slim toch?

KRACHTIG EN LICHTGEWICHT

De regelaars en filterregelaars van de MS-Basic hebben een zeer hoge flow tot 5800 l/min. De polymeermaterialen zorgen voor een gewichtsvermindering tot 30% in vergelijking met de MS-serie in metaal.

RUIMTEBESPAREND EN BETROUWBAAR

De filter in de filterregelaar is in de beker geïntegreerd. Hierdoor verwisselt u de filters eenvoudig en bespaart u installatieruimte. Dankzij de transparante beker ziet u in één oogopslag of u het vuil moet verwijderen.

EENVOUDIGER FILTERS VERWISSELEN

U kunt de filtersteun met behulp van de handige bajonetsluiting eenvoudig aan de filterregelaar LFR koppelen. De hogere terugstelkracht zorgt ervoor dat de filterbeker stevig vast blijft zitten.

CONDENSAATAFVOER

De volledig nieuw ontwikkelde handmatige of volautomatische condensaatafvoer biedt een nog betere bescherming tegen vervuiling. Dankzij de geïntegreerde QS6- aansluiting maakt u het aansluiten en losmaken van de slang nog eenvoudiger.

KENMERKEN

VOLLEDIG UITWISSELBAAR: MS-BASIC EN MS SERIES

De aantrekkelijk geprijsde MS- Basic is een uitbreiding van de bestaande MS-serie. Beide zijn dan ook volledig uitwisselbaar. Wilt u graag uitgebreide functies zoals een fijnfilter? Combineer dan de MS-Basic met de MS-serie.

Bent u op zoek naar een standaardtoepassing? Dan is de MS-Basic prima geschikt. Kies bijvoorbeeld de voor-geconfigureerde combinatie van handbediende, vergrendelbare aan-/uitklep en filterregelaar.

Standaard oplossing:
MS4-EM1FR-..-B

MS high-end oplossing:
MS6-EM1FR-..-B + MS6-LF