Kom ook naar de IP Golfdag 2023
20918
post-template-default,single,single-post,postid-20918,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

NIEUWS

Kom ook naar de IP Golfdag 2023

Speciaal voor alle relaties organiseert IP IndustriePartner op 24 mei een onvergetelijke Golfdag op de Golf- en Businessclub de Scherpenbergh te Lieren, centraal in Nederland, vlakbij Apeldoorn.

Bent u een relatie* van IP IndustriePartner of van één van haar leden (IP Duursma, IP op den Velde, IP Partool, IP Sanders en IP Zanten), dan nodigen wij u hierbij uit voor onvergetelijk Golfdag met interactieve trainingen en uiteraard een hapje en een drankje.
* Onder een relatie verstaan we zowel debiteuren als crediteuren, waarmee we afgelopen jaar nog zaken hebben gedaan.

Wat kunt u van deze dag verwachten?

We organiseren deze dag voor al onze relaties. Dit betekent dat niet alleen mensen met een GVB (golfvaardigheidsbewijs), maar ook iedereen die nog nooit heeft gegolfd welkom is. Voor de beginners organiseren we een clinic en voor de ervaren golfers een toernooi om het tegen elkaar op te nemen.

Verder verzorgen wij samen met onze hoofdleveranciers een aantal interactieve trainingen, zodat u ook uw (technische) kennis op peil kunt houden. Deze mooie combinatie van relaxen en werk sluiten we uiteraard af met een hapje en een drankje.

Uiteraard is de IP Golfdag ook een uitstekend event om te netwerken met andere mensen uit de industriële sector.

HEEFT U EEN GVB (Golfvaardigheidsbewijs)?

Op dit moment hebben wij al vrij veel aanmeldingen voor mensen die nog nooit gegolfd hebben en dus de clinic volgen, maar is er nog vooral plaats voor mensen die al redelijk kunnen golfen en deel kunnen nemen aan het toernooi. Dus kunt u golfen en bent u relatie van IP IndustriePartner? Meld u dan snel hieronder aan en wij zorgen voor een fantastische dag!

Meld u hieronder aan en u krijgt spoedig een bevestiging van ons.