IP IndustriePartner neemt functie Fabory Centre Haaglanden over
20504
post-template-default,single,single-post,postid-20504,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

NIEUWS

IP IndustriePartner neemt functie Fabory Centre Haaglanden over

Veranderende bestelbehoeftes en marktomstandigheden heeft Fabory doen besluiten om de activiteiten vanuit het Fabory Centre Haaglanden in Nootdorp vanaf 1 juni 2021 te stoppen. Op basis van het partnership heeft IP Sanders, als lid van de coöperatie IP IndustriePartner, zowel de voorraad als de functie van Fabory Centre Haaglanden overgenomen. IP Sanders zit met vestigingen in Bleiswijk, Den Haag en Wateringen midden in het gebied van Fabory Haaglanden. Mede om deze strategische ligging is IP Sanders gevraagd de functie van het Fabory Centre Haaglanden over te nemen.

OOK VOORRAAD FABORY CENTRE HAAGLANDEN OVERGENOMEN

De gehele voorraad van de Fabory Centre Haaglanden is door IP Sanders overgenomen, waarmee de voorraad van IP Sanders verder is toegenomen tot ruim 6.500 verschillende items. Hiervoor zijn meer dan 100 meter nieuwe magazijn stellingen opgebouwd en gevuld. Klanten in de regio zullen dus kunnen terugvallen op een zeer ruime voorraad bevestigingsmaterialen bij IP Sanders.

JARENLANGE SAMENWERKING TUSSEN FABORY EN IP INDUSTRIEPARTNER

Al meer dan 20 jaar is er een innige samenwerking tussen Fabory en de afzonderlijke leden van IP IndustriePartner. Vrijwel alle bevestigingsmaterialen binnen de IP groep worden dan ook betrokken bij Fabory. Door veranderende marktinzichten en omstandigheden heeft Fabory de afgelopen jaren diverse Fabory Centers gesloten en deze functie overgedragen aan lokale partners. Binnen IP IndustriePartner zijn er dan ook al diverse vestigingen die de functie van een lokaal Fabory Center hebben overgenomen.

Fabory opereert dan ook steeds meer als strategisch partner van MRO totaal leveranciers en doet dit met verve vanuit het centraal magazijn in Tilburg, door het aanhouden van zeer grote voorraden en razendsnelle leveringen aan haar partners.