IP IndustriePartner breidt verder uit in België
21140
post-template-default,single,single-post,postid-21140,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

NIEUWS

IP IndustriePartner breidt verder uit in België

Met de toetreding van Parduyns tot de IP IndustriePartner Groep is het werkterrein van de IP Groep verder uitgebreid in België. Sinds begin 2018 was IP Partool al toegetreden met vestigingen in Oostende, Gent en Brussel, maar in Wallonië waren er tot op heden nog te weinig mogelijkheden.

Parduyns is een echt familiebedrijf, net als de overige IP bedrijven en heeft twee grote vestigingen in Leuze-en-Hainaut (gelegen tussen Kortrijk en Bergen, tegen de Franse grens) en Luik. Ook heeft Parduyns sinds kort een wikkel- en reparatiebedrijf van elektromechanische aandrijvingen in Luik. Met de toetreding van Parduyns heeft IP IndustriePartner nu dus ook vestigingen in (Franstalig) Wallonië, waardoor het nu in heel België operatief is.

De uitbreiding in België onderstreept het belang en de ambitie van de IP Groep om een strategische MRO speler van formaat te zijn als toeleverancier voor de industrie in de Benelux. “IP is een groep van familiebedrijven die de kernwaarden van een familiebedrijf volledig inzetten bij de dienstverlening aan haar klanten; onze klanten zijn relaties die we koesteren. We lopen dan ook graag iets harder voor hen en dat voelen onze klanten”, aldus voorzitter André Looijen van de IP Groep.

Laurent Vanhoudenhove, algemeen directeur van Parduyns was al enige tijd op zoek naar mogelijkheden om zijn bedrijf meer te laten aansluiten bij de steeds groter wordende “internationale” MRO markt. Daarbij was het wel een uitdrukkelijke wens om het karakter van een echt familiebedrijf te behouden. “IP IndustriePartner is voor ons de beste partij om ons bij aan te sluiten. Wij kunnen als familiebedrijf blijven opereren en tegelijkertijd hebben we veel meer mogelijkheden buiten onze eigen regio door de samenwerking met andere familiebedrijven in de IP Groep. Door de omvang en professionaliteit van de IP Groep kunnen we de groei van ons bedrijf en kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger plan tillen”.

Op 27 oktober jl. zijn in Leuze-en-Hainaut de officiële handtekeningen gezet onder de toetredingsakte van Parduyns tot IP IndustriePartner (IP Groep). Hierbij waren aanwezig (op de foto van links naar rechts) Wout op den Velde (secretaris IP Groep), Bernard Verhelst (IP Partool), Laurent Vanhoudenhove (IP Parduyns) en André Looijen (voorzitter IP Groep). Operationeel is Parduyns al op 1 augustus jl. toegetreden en gaat het bedrijf voortaan verder onder de naam IP Parduyns binnen de IP Groep.

Meer informatie

Voor meer informatie over de toetreding van Parduyns kunt u contact opnemen met onderstaande personen:

André Looijen
(voorzitter IP Groep en alg. directeur IP Duursma)
via hoofdnummer +31 (0)55 538 47 47

Laurent Vanhoudenhove
(algemeen directeur IP Parduyns)
via hoofdnummer +32 (0)69 669 555