IP Duursma en IP Zanten gaan vanaf 2024 onder één naam verder
21181
post-template-default,single,single-post,postid-21181,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

NIEUWS

IP Duursma en IP Zanten gaan vanaf 2024 onder één naam verder

Sinds 1 januari 2022 werken twee van onze leden, IP Duursma en IP Zanten al intensief samen onder één management. Vanaf 1 januari a.s. zullen beide bedrijven verder fuseren tot één onderneming.

Vanaf 1 januari 2024 zal IP Zanten samengaan met IP Duursma in een fusie die beide organisaties zal versterken en het inkoopvolume zal vergroten. Beide bedrijven zullen gezamenlijk doorgaan als IP Duursma. In de nieuwe samenstelling zal IP Duursma opereren vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Er wordt dan gewerkt met maar liefst 240 medewerkers aan de voortdurende continuïteit van dienstverlening aan industriële bedrijven in de genoemde regio´s.

Als gevolg van deze voorgenomen fusie zullen de ERP-systemen worden geïntegreerd om de efficiëntie en samenwerking met elkaar, maar juist ook met de klanten van IP Duursma en IP Zanten te optimaliseren.

Wat dit voor u betekent:
Het betreft een juridische wijziging binnen IP Duursma. Alleen IP Zanten locaties worden toegevoegd aan IP Duursma. U blijft dezelfde contactgegevens gebruiken voor orderbevestigingen, facturen en vragen over bestellingen en leveringen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot deze verandering, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw vertrouwde contactpersoon bij IP Duursma of IP Zanten. Zij zullen ervoor zorgen dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt en blijven zich inzetten voor een succesvolle samenwerking.