IP Duursma en IP Zanten gaan samen verder
20554
post-template-default,single,single-post,postid-20554,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

NIEUWS

IP Duursma en IP Zanten gaan samen verder

De Coöperatie IndustriePartner U.A. brengt u hierbij graag op de hoogte van een nieuwe ontwikkeling binnen onze organisatie. Twee van onze leden, IP Duursma en IP Zanten, gaan voortaan samen verder als één organisatie. Formeel met terugwerkende kracht per 1 januari 2022. Beide bedrijven zijn sinds 2014 onderdeel van de coöperatie Industriepartner en werken sindsdien al nauw samen. Het assortiment, de werkwijze en de regio’s van beide ondernemingen sluiten naadloos op elkaar aan. Beide familiebedrijven hebben een lange historie en lijken qua cultuur en organisatie erg op elkaar.

Door het samengaan van beide ondernemingen wordt de werk- en denkwijze verder verstevigd: overdracht van kennis, het kunnen leveren van een breed MRO-pakket. Ook het aanbieden van lokale voorraad en het dicht bij de markt staan krijgen een extra impuls. Het samengaan moet dan ook in het licht van het bundelen van krachten worden gezien, waardoor op termijn synergievoordelen gerealiseerd kunnen worden. Ook blijven beide bedrijven lid van de coöperatie IndustriePartner.

André Looijen, al sinds 2001 algemeen directeur van IP Duursma, gaat leidinggeven aan de nieuwe combinatie. Eric Steenbakkers, algemeen directeur van IP Zanten, trekt zich vanwege gezondheidsredenen terug. Het management wordt samengevoegd. Beide ondernemingen behouden hun eigen naam en entiteit, uw contactpersonen bij beide bedrijven blijven ongewijzigd.

Door het samengaan van beide ondernemingen wordt de werk- en denkwijze verder verstevigd: overdracht van kennis, het kunnen leveren van een breed MRO-pakket. Ook het aanbieden van lokale voorraad en het dicht bij de markt staan krijgen een extra impuls. Het samengaan moet dan ook in het licht van het bundelen van krachten worden gezien, waardoor op termijn synergievoordelen gerealiseerd kunnen worden.