Ga voor schone lucht op de werkvloer met Nederman
20621
post-template-default,single,single-post,postid-20621,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

NIEUWS

Ga voor schone lucht op de werkvloer met Nederman

Schone lucht op de werkvloer is een must. Iedereen zal beamen dat dit belangrijk is, echter wijst de praktijk helaas nog geregeld anders uit. Bij de meeste kantoren is het prima geregeld en gelukkig ook bij steeds meer werkplaatsen en productielocaties. Toch zijn er helaas ook nog altijd teveel locaties waar dit niet het geval is. En dat is wel een probleem, want een gezonde luchtkwaliteit behoort nu eenmaal ook tot één van de eerste levensbehoeften.

Bedrijven die het niet zo nauw nemen met de regelgeving omtrent veiligheid, waartoe ook een gezonde luchtkwaliteit behoort, kunnen zelfs aangeklaagd worden ten aanzien van nalatigheid. Een boete bij het niet aanpassen aan de geldende regelgeving is dan wel het minste wat te wachten staat. In het ergste geval kunnen bedrijven die extreme luchtvervuiling veroorzaken – zelfs als dit alleen binnen een gedeelte van het bedrijf zo is – met een opgelegde sluiting worden geconfronteerd.

Luchtkwaliteit is dus belangrijk en dit wordt de komende jaren alleen nog maar meer onder een vergrootglas gelegd. De huidige maatschappij eist nu eenmaal meer aandacht voor gezondheid en welzijn van ons allemaal. En terecht!

NEDERMAN – DE CLEAN AIR COMPANY

Schone lucht is de hoeksteen van duurzame productie. Stof en dampen die tijdens het fabricageproces worden gegenereerd, moeten efficiënt worden opgevangen om de productkwaliteit, de levensduur van de apparatuur, de naleving van de regelgeving en veilige gezonde werkomgevingen te garanderen. Productiebedrijven willen de winstgevendheid vergroten door hun activiteiten zo efficiënt mogelijk te maken. Ze moeten voldoen aan hoge milieunormen en werknemers beschermen tegen schadelijke dampen en stof. Nederman kan u hierbij in alle opzichten helpen en is al 78 jaar actief in luchtbehandeling voor werkplaatsen en productieomgevingen. Het bedrijf is ooit gestart als een Zweedse onderneming, maar in de loop van de jaren is de focus verschoven naar een wereldwijde en specialistische aanpak van luchtbehandeling.

Schone lucht leveren is wat Nederman het beste kan. Het helpen van klanten om hun medewerkers, hun productie en het omliggende milieu te beschermen tegen schadelijke stof, rook en dampen. De fixatie op deze kerncompetentie en de enorme expertise die Nederman hiermee heeft opgedaan maken het positieve verschil in de markt.

NEDERMAN PRODUCTOVERZICHT

SAMENWERKING MET IP INDUSTRIEPARTNER

Al jaren werken IP IndustriePartner en Nederman samen. Standaard bestellingen en leveringen zijn daarbij de hoofdzaak. Denk hierbij aan slang- en kabelhaspels en eenvoudige afzuigarmen en units. Door regelgeving en een veranderende bewustwording in de maatschappij, is er de laatste jaren ook steeds vaker vraag naar all-in oplossingen voor bijvoorbeeld een werkplaats of een specifieke afdeling binnen een bedrijf. IP IndustriePartner kan dan samen met een specialist van Nederman de wensen en mogelijkheden bij u in kaart brengen.

VOOR WELKE INDUSTRIEËN?

De Nederman clean air producten treft u aan in diverse industrieën. Bijvoorbeeld in de asfalt- en cementindustrie, bij crematoria, de (petro)chemische industrie, de textielindustrie, de energie-industrie (gasturbines) en de algemene metaalindustrie. Dit is natuurlijk niet alles; overal waar luchtafzuiging / schone lucht nodig is kunt u rekenen op Nederman.

RI&E EN ISO

De veiligheid van uw mensen, en de kwaliteit van de producten en diensten die aan uw klanten wordt geleverd, zijn zo’n beetje de belangrijkste dingen waar uw bedrijf zich mee bezig houdt. Dat betekent waarschijnlijk ook dat in uw branche, en met meer dan 25 werknemers, u te maken heeft gehad met Risico-Inventarisatie en Evaluatie en/of ISO.

Hier worden onder andere externe risico’s mee beoordeeld, waar u als werkgever en bedrijf rekening mee moet houden. Dan kun je denken aan dingen als de werkomstandigheden van uw werknemers en hoe goed deze zijn, of het efficiënt en soepel verlopen van de processen om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Luchtkwaliteit is hier dan ook belangrijk. Met de verschillende oplossingen van Nederman wordt het gemakkelijk om zowel de werkomgeving te laten voldoen aan alle lucht gerelateerde standaarden én om uw medewerkers een fijne werkomgeving te bieden.

WEET U HET NIET HELEMAAL ZEKER?

Uiteraard kunt u met ons sparren over uw installatie. Voldoet die al aan de bovengenoemde ISO standaard? Of zijn hier nog actiepunten? Weet u niet helemaal wat u nodig hebt? We komen graag bij u langs om uw installatie te bekijken en om advies te geven over wat voor uw (productie)processen het beste werkt. Dit bezoek is geheel vrijblijvend.

Al ons advies is gebaseerd op maatwerk. Heeft u alleen een upgrade van uw installatie nodig? Dan adviseren en helpen we daarbij. Is een andere installatie een betere optie, dan kunnen wij daar natuurlijk ook in voorzien. Daarnaast kunt u via IP IndustriePartner ook service uit laten voeren. Nederman heeft een wereldwijde bevoorradingsketen van reserveonderdelen. Zo komen uw processen nooit lang stil te staan en helpen wij om uw TCO (Total Cost of Ownership) te verlagen.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

U kunt eenvoudig een afspraak maken met een van onze vestigingen. Wij komen dan -geheel vrijblijvend- bij u langs met een specialist van Nederman.