Enthousiaste reacties op eerste IP Golfdag
21000
post-template-default,single,single-post,postid-21000,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

NIEUWS

Enthousiaste reacties op eerste IP Golfdag

Afgelopen woensdag (24 mei) hebben we als IP IndustriePartner voor het eerst een gezamenlijk evenement georganiseerd voor onze relaties in de vorm van een golfdag op Golf- en businessclub De Scherpenbergh in Lieren.

Ruim 150 relaties van de leden van IP IndustriePartner werden onthaald op een prachtige en zeer ruim opgezette golfbaan op de Veluwe. De dag bestond uit een clinic voor de beginners en een toernooi voor de gevorderde golfers. Verder was er voldoende ruimte vrijgemaakt voor het sociale aspect tussen alle aanwezigen en werd er uiteraard gezorgd voor de inwendige mens.

De IP Golfdag werd mede mogelijk gemaakt door onze kernleveranciers (Festo, Loctite, SKF, Fristads, Tyrolit, Facom, REMA, Donghua, Mavom, Control Techniques en WEG), waarvan een aantal ook aanwezig waren met enkele producten en noviteiten.

De aanwezigen reageerden enthousiast op de opzet van de IP Golfdag en dat geeft ons zeker stof tot nadenken om hier een gevolg aan te geven…

Nog enkele beelden van de IP Golfdag