De nieuwe IP Industrie Catalogus is weer beschikbaar: Editie 2023 – 2024
Industriecatalogus 2023 - 2024 | Vind snel uw industriële benodigdheden | Online bladeren | Op aanvraag in papieren gebonden versie
20690
post-template-default,single,single-post,postid-20690,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

NIEUWS

De nieuwe IP Industrie Catalogus is weer beschikbaar: Editie 2023 – 2024

IP IndustriePartner brengt weer een compleet nieuwe versie van de Industrie Catalogus uit en ook nu weer met een nog uitgebreider pakket producten. Ondanks de digitalisering in de markt vindt de Industrie Catalogus nog steeds gretig aftrek en dat is niet voor niets, het is een superhandig en snel naslagwerk!

De catalogus heeft ruim 2300 pagina’s en u treft er een zeer uitgebreid assortiment aan van vele bekende A-merk fabrikanten. Daarnaast bieden we voor vrijwel elk product een alternatief aan van ons huismerk PROMAT©. Een kwalitatief ijzersterk merk tegen een zeer interessante prijsstelling.

Vraag de catalogus vandaag nog aan bij uw IP IndustriePartner vestiging of bekijk deze digitaal online. De online versie is er ook in Engelstalige uitvoering. Ga voor beide online versies naar de overzichtspagina van de Industrie Catalogus via onderstaande link: