Assessment en benchmarking
Assessment en benchmarking helpt u de specifieke gebieden te identificeren waar u de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw assets kunt verbeteren om kosten te besparen.
19995
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19995,bridge-core-3.1.7,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

ASSET
MANAGEMENT
SERVICES

Assessment en benchmarking

Om het beste uit uw bedrijfsmiddelen te halen, zijn gerichte inspanningen nodig op alle gebieden, van voorraadoptimalisatie tot onderhoudsplanning. Ontdek de mogelijkheden om uw productiviteit te verbeteren via onze uitgebreide asset managementservices.

Weten welke prioriteiten u moet stellen in voorraadbeheer en onderhoudstaken is van vitaal belang om de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren. Assessment en benchmarking helpt u de specifieke gebieden te identificeren waar u de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw assets kunt verbeteren om kosten te besparen. Een optimale asset managementplanning vereist echter inzicht in de wereldwijde ‘best practices’ en in de gemiddelde praktijken voor uw industrie.

Assessment op maat van uw behoeften

Assessment en benchmarking is een onafhankelijke en omvattende analyse op basis waarvan u mogelijke verbeteringsgebieden in uw asset managementprogramma nauwkeurig kunt bepalen. Op die manier kunt u onderhouds- en asset-zorgtaken plannen en weet u precies welke middelen u daarvoor nodig hebt.

De analyse is specifiek per locatie en afgestemd op uw organisatie. Voorafgaand aan de analyse krijgt u richtlijnen en vragen die u helpen om de assessment goed voor te bereiden. Tijdens het proces bespreken we essentiële aspecten van asset management met belangrijke leden van uw organisatie. Deze besprekingen, samen met de antwoorden op de analysevragen, worden geanalyseerd en gecompileerd – wat resulteert in een responsprofiel voor uw bedrijf. Dit profiel wordt vervolgens vergeleken met wereldwijde ‘best practices’ en met de gemiddelde praktijken voor uw industrie. Na afloop van de analyse ontvangt u van ons een rapport met mogelijke verbeterpunten.

Kunnen wij u helpen?

Als u wilt dat een van onze specialisten contact met u opneemt om uw specifieke behoeften te bespreken, klik dan hier.

Wilt u gebruik maken van onze asset managementservices diensten?

Neem contact op met één van de IP IndustriePartner leden voor een geheel vrijblijvend intake gesprek, waarin wij u alles kunnen vertellen over asset managementservices.

Voor klanten van:
IP Duursma
+31 (0)55 538 47 47
info@duursma.nl

Voor klanten van:
IP Op den Velde
+31(0)75 653 14 14
info@opdenvelde.nl

Voor klanten van:
IP Partool
+32(0)59 50 88 38
oostende@partool.be

Voor klanten van:
IP Sanders
+31 (0)174 20 49 00
info@bernardsanders.com

Voor klanten van:
IP Zanten
+31(0)413 34 85 85
info@zanten.nl

Onze partners voor asset managementservices